IJs van De Witte Lakenvelder wordt vanaf de zomer van 2016 vanuit de thuisbasis aan de Riperwei 8A in Jutrijp op ambachtelijke wijze gemaakt door Lakenvelder Product B.V.

Met minder suiker,

meer smaak!

Ons ijs

Het ijs is puur gemaakt van melk van De Witte Lakenvelder koeien, heeft een superieure smaak en is licht verteerbaar. Het bevat geen smaakversterkers en een minimale toevoeging van onder andere suiker. Het is een natuurlijk product en wordt ook door mensen met een voedselallergie of een -intolerantie over het algemeen goed verdragen.

 

De kwaliteit van de diverse componenten van het ijs is bovengemiddeld.
 

Kortom: met minder suiker, meer smaak!

IJsmakerij Jutrijp elke woensdagmiddag open

De literbakken roomijs en kaneelijs en de hamburgers (per stuks verpakt) van De Witte Lakenvelder zijn verkrijgbaar bij onze ijsmakerij aan de Riperwei 8a in Jutrijp.

 

U bent elke woensdagmiddag tussen 13.30 en 15.30 uur welkom. Dus kom gezellig langs en haal dit heerlijke ijs of vlees in huis!

Vanaf nu ontvangt elke klant in Jutrijp een waardebon voor een
gratis oubliehoorn met Lakenvelder softijs (t.w.v. € 1,65)  af te halen
bij Tammy's Cafetaria aan de Prins Hendrikkade 16 in Sneek.

Overige verkooppunten
Het schepijs van De Witte Lakenvelder is ook te koop bij
alle 70 Poiesz Supermarkten (in het Noorden van Nederland).

Ons afzetgebied
Om dit unieke karakter te behouden zal het ijs ook op deze manier in de markt worden gezet. Mede omdat de productie niet hoog genoeg is om heel Nederland van dit heerlijke roomijs te voorzien, is gekozen voor het afzetgebied Noord-Nederland, om precies te zijn de provincies Friesland, Groningen en Drenthe en de Friese Waddeneilanden (Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog).

Eén ding is zeker: de oorsprong, de koeien en het ijs maken De Witte Lakenvelder UNIEK